Utmaning 2024

Bestämde mig under slutet av 2023 för att under 2024 försöka komma ut på en fototur varje helg under 2024 (även veckodagar räknas om jag kommer ut). Det viktiga är att komma ut vid minst ett tillfälle per vecka, vilken veckodag det är spelar mindre roll.

Gör inlägget för minnet och för kunna titta tillbaka och se vad man fångat under dessa fototurer. Lägger in bilder, ibland med text och ibland utan. Kommer inte uppdateras varje vecka utan tänker försöka göra det i slutet av varje månad.

Vissa veckor/månader lägger jag bara ut en del av vad jag fotograferar. Ibland hinner jag inte redigera alla bilder jag önskar (finns en ganska stor baklogg) och vissa bilder vill jag behålla för mig själv för ev. framtida tävlingar och dyl.

Bilderna som läggs ut här är inte på nått sätt portfolio bilder då jag lägger upp bilder från turerna, även om jag inte kanske gillar dom alla. Får ses som en loggbok.

Januari

V.1

V.2

Härliga motiv denna helgen. Dagen efter blev den regn och plusgrader så allt det vackra försvann.

V.4

V.5

Lite tråkigare tider nu. Denna vecka har det blivit lite mer abstrakta bilder.

V.6

Lite roligare tider nu. Fått möjligheten resa tillbaka till vintern som jag njuter såå mycket av.

V.7

Samma som under v.6. Kvar i det fantastiska vinterlandskapet. Njuter i stora mått.

V.8

Tråkigt februariväder. Fotat lokalt , inget märkvärdigt.

V.9

Inte mycket fotat denna veckan. Vandring med kompis under helgen med övernattning  i hammock. Passade på ta några rutor då kameran var med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *